Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Информационна среща за стартиращи предприемачи ще се проведе в Добрич

Информационна среща за стартиращи предприемачи ще проведе на 22 февруари в Добрич Центърът по предприемачество KNOWHOWBG.

Желаещите да започнат собствен бизнес ще се срещнат с екипа на центъра от 15 ч. в Зала 216 на Висшето училище по мениджмънт, съобщават организаторите. Те ще могат да научат как да се изправят пред предизвикателствата на предприемачеството с участие в безплатни работилници с изцяло практическа насоченост, индивидуални и групови консултации за успешно развитие на самостоятелна икономическа дейност, финансова независимост и самоусъвършенстване в рамките на проект, финансиран по програма „Подкрепа за предприемачеството” по ОП „Развитие на човешките ресурси”.
Ще бъде представена възможността за участие в работилници за предприемачи. В тях ще се работи за създаване, развитие и усъвършенстване на собствена бизнес идея. Участниците ще получат менторство и професионална подкрепа в разработката и оценката на предприемаческите си намерения, но и ще придобият ключови знания и умения за разработването на бизнес план за печеливш старт в бизнеса и успешно управление и развитие.

c