Храна и напитки

„Бургер бар“ на хотел „Парадайс Блу“

Тенденциите в храненето се сменят всеки сезон. Бургерите стават все по-модерни, с все повече вкусове и съставки. Тази храна може да Ви оправи настроението. Хлебче, кюфте от хубаво месо и малко зеленчуци е достатъчно добра комбинация за средата на забързания работен ден, за плаж, пикник, мач и парти някъде навън или дори за семейна вечеря.  Бургерът може и да не е най-полезният сандвич на света, но със сигурност, приготвен с истински продукти, е много вкусен. Към него може да се добави безалкохолно, добра бира или чаша хубаво вино.

Ако никога през живота си не сте опитвали прясно приготвен бургер, елате в „Бургер бар“ на хотел „Парадайс Блу“ във ваканционно селище Албена. Ще оцените вкуса на месото от „Black Angus“ (Блек Ангъс). Отлично мраморирано, крехко, тънковлакнесто и вкусно  –  деликатес  собствено производство. Телетата от породите „Абърдийн Ангъс“ и „Галовей“  отглеждаме без употребата на лекарства, антибиотици или хормони на растежа в биологично сертифицирана ферма, изцяло на пасищен принцип. По този начин гарантираме, че произвеждаме едно най-качественото телешко месо не само в България, но и в света. Можете да сте спокойни, както за Вашето здраве, така и за здравето на семейството си. Спазваме абсолютно всички наложени практики за да произведем продукт свободен от всякакви замърсители и химически препарати.

Похапвайки бургер можете да се излежавате на плажа или около басейна. Да гарнирате това гурме преживяване с шоу програмите на откритата сцена на хотела. Всеки понеделник „Музика на живо“. Всяка сряда горещи страсти и емоции с  „Латино шоу“. В петък танцов спектакъл „Колелото на живота“.

Работното време на бара е от 11:00 до 23:00 часа.

За резервации 0885853279 – Милен Петров

 

 

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *