Кулинарна демонстрация, водена от победителите на „Национална кулинарна купа 2018 г.“, ще се проведе в Добрич на 19 юни от 12.00 часа, съобщават от Висшето училище по маркетинг.
Пловдив. Шеф Васил Якимов, класиран на първо място в секция „най-добър готвач на България“, и шеф Калоян Колев, класиран заедно със своя отбор на 2-ро място в
секция „най-добър кулинарен отбор“, ще готвят иновативни студени ястия със сезонни продукти.
Кулинарното шоу ще бъде в сградата на Висше училище по мениджмънт и ще започне в зала 216, а след това продължи с демонстрация на новата учебна база за специалностите по кулинарни изкуства.
Гостите на събитието ще имат възможност да дегустират част ястията на най-добрите готвачи на България за 2018 година. Те ще приготвят предястие – салата с праскови, лук, мус от сирене, гарнирано с прошуто и лавандула.
Събитието е отворено за всички, но изисква предварителна регистрация до понеделник, 18-и юни на телефон 0885 398 663.