Неделя, 13 октомври 2024

13.10.2024

Последвайте ни

Време е за ново начало, време е за хората – "ДПС–Ново начало" откри нов офис в Тервел

Новото начало придоби съвсем конкретни измерения в работата на листата на ДПС-Ново начало в област Добрич с водач Ертен Анисова и срещите им с хората. Открит беше нов офис в град Тервел. Новата придобивка е в услуга на хората и за хората – каквато е каузата, зад която застават от ДПС–Ново начало.

„Заедно, рамо до рамо, ще продължим да работим за истинската промяна, за връщане на нормалността в политиката и управлението, за добруването на родината ни. Стъпка по стъпка, заедно с Вас – хората на Добруджа, ще извървим пътя на общото ни израстване като по-осъзнати и отговорни граждани, поели съдбата си в собствените си ръце“, посочи Ертен Анисова.

Екипът на ДПС-Ново начало в област Добрич гостува на жителите на селата Безмер и Орляк.

„Няма по-смислено и удовлетворяващо занимание от това да споделиш времето си, за да се потопиш в света на другите, да чуеш проблемите им, да споделиш болките им, да им вдъхнеш надежда, че по-доброто предстои. Точно това е нашата мисия. Благодарим Ви за подкрепата“, сподели водачът на листата на ДПС-Ново начало в Добрич.

"Вярваме, че от нас зависи утрешния ден на България. Време е за ДПС–Ново начало! Гласувайте с бюлетина № 8!", призова Ертен Анисова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c