Сряда, 16 октомври 2024

16.10.2024

Последвайте ни

С хората и за хората в област Добрич - това е философията на ДПС-Ново начало

„С хората и за хората – това е философията, която изповядваме в ДПС – Ново начало. Как да бъдем полезни и в служба на хората – това обсъдихме на среща със симпатизанти от село Бенковски заедно с Радослав Ревански - кмет на община Белица и член на ЦОБ на ДПС“, посочи водачът на листата на ДПС-Ново начало в Добрич Ертен Анисова.

„За нас е важно да чуем гласа на добруджанци, за да бъдем техен представител и защитник на интересите им в новия парламент. Убедени сме, че истинската роля на държавата е да се грижи за хората, да си сътрудничи с местните власти и да си партнира с гражданското общество“, посочи тя.

„За нас е чест и привилегия да застанем лице в лице, рамо до рамо с честните, отрудени и почтени хора на Добруджа. Заради вас си заслужава да водим битките си с всички, които ограбват труда Ви. ДПС – Ново начало ще гарантира равните права и възможности за развитие на всички граждани, независимо от техния пол, религия, етническа принадлежност. Наша основна цел сте вие – хората, вашата защита и подкрепа, решаването на вашите проблеми и повишаването на стандарта и качеството на вашия живот. Ние можем и знаем как да го постигнем – с вас и за вас", заяви Ертен Анисова на срещата в джамията в село Ловчанци. 

"Ясно заявихме, че е време е за ново начало“, подчерта водачът на листата на ДПС-Ново начало на многобройните си срещи в област Добрич.

Време е за ново начало, време е за хората.

ДПС – Ново начало – с бюлетина № 8!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c