Вторник, 10 септември 2024

10.09.2024

Последвайте ни

Видео от екшъна на пътя край Добрич, при който нападат полицаи, те стрелят с тейзър (ВИДЕО)

Видеа от екшън на пътя, при който шофор и жена му нападат полицаи, които са спрели автомобила им за проверка, се разпространиха в социалната мрежа.

В публикацията на фейсбук потребителя Serkan Vs Nazar се казва: /бел. ред. публикуваме без редакторска намеса/ „Спряла кола гледат да проверяват удрят електрошок Колата е в момента не е в движение а удрят хората използват хората за като фазомер Мерц уредите върху народа колко има батерия Моля Всички хора които обичат народа си Моля да помогнат с което могат да изгоним тези дето не си знаят работа полицаи.“

Според официалната информация от полицията екшънът се е разиграл на 21 август, около 19:30 часа в с. Ловчанци. Полицейски автопатрул подаване светлинен сигнал спира за проверка лек автомобил „Форд“, управляван от 49-годишен мъж. Шофьорът отказал да предаде документите си и започнал да буйства, оказал съпротива на полицаите. При това е бил подпомогнат от насъбралата се тълпа. След няколкократно отправени разпореждания към водача и насъбралите се граждани, единият от полицаите вади служебния си електрошок и след няколко предупреждения и продължаваща съпротива възпроизвел два заряда.

След  това агресивният мъж е задържан и са му поставени белезници. В този момент от автомобила излязла съпругата му и започнала да удря с дървен предмет полицейските служители. Тя е била обезвредена, поставени са й белезници и също е задържана. Малко по-късно е задържан и 24-годишен роднина на задържаните, който също е извършил действия, грубо нарушаващи обществения ред.

Двамата полицаи са прегледани в ЦСМП Добрич и са с леки телесни повреди.

c