Четвъртък, 04 юли 2024

04.07.2024

Последвайте ни

СУ „Петко Рачов Славейков“ Добрич изпрати поредния си прекрасен випуск

В емоционална церемония зрелостниците на СУ „Петко Рачов Славейков“ Добрич казаха "Сбогом!" на любимото училище и се впуснаха в приключението, наречено живот. Традицията събра родители, учители и ученици на вълнуващо тържество - празник на усмихнатите, красивите и умни млади хора, изпълнени с мечти и амбиции, силни и дръзки. С песни, танци, мили думи и прекрасни пожелания всички в залата аплодираха страхотните момчета и момичета от 12 а клас.

Истински театрален спектакъл сътвориха Славейковци и споделиха вълнението на този вълшебен и малко тъжен ден. Не липсваха забавни номинации в различни категории, а випускниците на свой ред изненадаха своите преподаватели с трогателни грамоти за приноса им в общите училищни воли и неволи.

Абитуриентите благодариха за помощта, вярата и чувствителността в трудните моменти, за професионалните и житейски съвети и обещаха споменът за любимите учители да остане завинаги в сърцата им - топъл и вълнуващ.

Приветствие към зрелостниците по традиция отправи и директорът на СУ „П. Р. Славейков“. Да бъдат уверени в собствените си сили, да не се отказват пред трудностите и да следват мечтите си, пожела  Георги Георгиев. Той напомни, че вратите на училището са отворени за тях по всяко време, а бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си!

c