Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Студио „Зонели“ изнесе в Добрич впечатляващ концерт, наречен „Пееща Коледа“

Концертът „Пееща Коледа“ на Студио за вокално обучение „Зонели“ в Добрич, с ръководител Елена Карабельова, впечатли публиката в Младежки център – Добрич в петъчната вечер. Събитието премина при голям зрителски интерес. Младите таланти имаха щастието да пеят пред пълна зала, като на сцената се изявиха 43  изпълнители. Поради големия брой участници, всички песни бяха представени в съкратен вариант.

В първата част на концерта най-малките певци се превъплътиха в елфи на Дядо Коледа. Те подариха на зрителите много радост и добро настроение със своите песни, сред които преобладаваха коледните. Във втората част на концерта по-големите впечатлиха с красиви, емоционални и майсторски изпълнения. Акценти в програмата бяха песните с поставена хореография, включваща танцьори и авторската песен на Мила Чеварганова ”Breathe”, изпълнена на живо.

Двучасовата програма завърши с коледната песен „Всичко, което искам“ на Миро и Невена, изпълнена от дуета Преслава Тодорова и Максим Панайотов, които бяха и водещи на концерта. По традиция финалната песен събра всички участници на сцената. Тя се изпълни с млади, красиви и талантливи деца и младежи, притежаващи потенциала да бъдат бъдещите поп звезди на България.

От Студио „Зонели“ припомнят, че през последните две години техни възпитаници бяха участници в телевизионния формат „Гласът на България“ - през 2022 г. Александър Петров и Максим Панайотов, а през тази година Димитрина Германова и Тея Йорданова.

 

 

 

 

 

c