Понеделник, 26 февруари 2024

26.02.2024

Последвайте ни

Стартира благотворителната кампания за ново детско отделение в Добрич по проект "Светулка"

Преди най-светлия празник Рождество Христово от ръководството на МБАЛ Добрич разпространиха апел до всички добри хора, фирми и организации с отворени сърца. 

Лечебното заведение даде официален старт на благотворителната кампания - фондонабиране на средства за изграждане на ново отделение по Педиатрия в „МБАЛ-Добрич“ АД по проект „Светулка“.

"Добрата инициатива за най-милите ни, а именно нашите деца има нуждата от вашата морална и финансова подкрепа. За изграждането на Педиатричното отделение до момента Фондация „За доброто  - Проект Светулка“ и „МБАЛ-Добрич“АД имат осигурени и събрани 320 хил. лв. Необходимото дофинансиране е в размер на 180 хил.лв., за да започнем изграждането", посочват от ръководството на болницата.

Фондация „За доброто - Проект Светулка“ имат изградени вече 5 педиатрични отделения с помощта на дарители - в гр. Силистра, Айтос, Карнобат, Ловеч и Велико Търново.

„МБАЛ-Добрич“АД и Фондация „За Доброто“ се обръщат с молба за подкрепа от Вас, за да осъществим едно добро дело за нашите деца - ново Педиатрично отделение!

Благодарим предварително

Ако желаете да дарите, може да го направите:

по сметката на Фондация „За Доброто“:

IBAN номер: BG91RZBB91551012773591

Основание: Светулка Добрич

или

по сметката на „МБАЛ -Добрич"АД:

IBAN: BG81FINV91501016884394

Основание: Светулка Добрич

Контакти: 058/ 600 160

С проекта можете да се запознаете в прикачения файл

c