Сряда, 26 юни 2024

26.06.2024

Последвайте ни

Рок група Б.Т.Р. гостува на Българево Rocks Fest 2023

Познати и обичани от поколения фенове на рок и метъл звученето, Б.Т.Р. ще гостуват на Българево Rocks Fest 2023, съобщават организаторите.

Изпълнителите на хитове като "Спасение", "Елмаз и стъкло", "Легенда" и много други, ще излязат на сцената в крайморското село. А организаторите обещават незабравимо и зрелищно лято в с. Българево.

Хедлайнерите в поредното издание на Българево ROCKS Fest, което тази година е тридневно и ще се състои на 3, 4 и 5 август, са P.I.F. и Светльо & The Legends. Почитателите на твърдия стил музика ще се съберат за пети път в най-голямото каварненско село.

В първият ден на рок феста – 3 август, ще се състои Batle of the bands – битката на групите. Организаторите очакват да се включат млади групи, като изпълнителите ще се оценяват от компетентно жури. В Batle of the bands ще се сборят 6 групи, а две от тях ще спечелят привилегията да подгряват хедлайнерите в двата основни дни на феста. Освен това те ще могат да запишат безплатно тяхно парче в Българево – звукозаписно студио.

c