Събота, 27 юли 2024

27.07.2024

Последвайте ни

Откриват Лайв клуб Добрич с концерт на музикантите Милена и Красимир и DJ Пластико

В Добрич отваря нов клуб с насоченост към социализация – Лайв клуб Добрич. Клубът разполага с голяма сцена, която дори вече е инспектирана от групата БТР, които не са скрили своите положителни впечатления. Откриването е утре (11 ноември) от 20:00 часа, а музикалната програма започва в 22:00 часа с гост музиканти Милена и Красимир и DJ Пластико.

Управителят на заведението Николай Нейчев споделя, че ще има тематични вечери, като вторник ще е литературна вечер, в сряда ще е театрална вечер с литературни четения, представяне на книги и произведения, като ще гостуват различни театрални постановки и артисти, на 29 ноември първи театрален гост ще е Христо Колев от Варна. Четвъртъците са отредени за фолклора, а в петък и събота от 22:00 час до 24:00 часа ще има поп и рок музика, след това продължава програмата със съвременни и ретро диско хитове и DJ.

“Мисията ни е да развием клубната култура в Добрич на по-висока степен. Хората да намерят това, от което имат нужда, да си спомням и за годините, когато в Добрич имаше много и качествени клубове”, каза Николай Нейчев.

Лайв клуб Добрич се намира в сградата на бившия Дом на книгата, входът е до пицария "Нещото".

c