Петък, 03 май 2024

03.05.2024

Последвайте ни

Новият президент на Ротаракт Добрич: Най-голямото предизвикателство е да информираме младите (ВИДЕО)

Симеон Петров: Оставям на Мария-Магдалена един мотивиран клуб, готов да се справи с всякакви трудности

Мария-Магдалена Стефанова официално стана президент на младежката подорганизация на Ротари Клуб в Добрич Ротаракт. На церемония по предаване на огърлицата Симеон Петров предаде лидерството на Мария.

В първия ден на новия президент Мария-Магдалена и Симеон Петров дадоха първото си съвместно интервю. Симеон остава силна общност след себе си, като продължава да бъде част от нея, като пастпрезидент, а Мария-Магдалена е амбициозна да покрие мисията на клуба. Сред основните й приоритети са работата в сферата на образованието и разширяваме на партньорствата с други организации в града.

Мария-Магдалена Стефанова е на 27 години, майка и съпруга. По образование е финансист, занимава се дигитален маркетинг и ивент мениджмънт. Симеон Петров е на 25 години, учител е по испански и английски език в Езикова гимназия "Гео Милев".

С тях си говорихме за постиженията, мисията и целите на Ротаракт, за приноса на двамата младежи в изграждането на благородната организация, за десетките каузи, с които се занимават, за сплотения отбор, в който са и за бъдещите им планове.

Повече вижте във видеото.

c