Петък, 21 юни 2024

21.06.2024

Последвайте ни

Младоженци от Добрич посветиха сватбата си на благотворителна кауза (СНИМКИ)

Младата двойка от Добрич Жулиен Жеков и Крисияна Петкова се заклеха във вечна вярност, но посветиха сватбата си на благотворителна кауза. Влюбените призоваха своите гости да подкрепят каузата на нестопанската организация WWF България, която цели подпомагането и възстановяването на флората и фауната в нашата страна.

Така парите за букети, които гостите щяха да дадат, бяха събрани в специално подготвена кутия, поставена на централно място в празничната обстановка.

Красивата церемония се състоя в двора на хотелски комплекс в Добрич, а под последните лъчи на слънцето те родиха своето семейство. Присъстваха много приятели и роднини.

Жулиен е на 26 години и е полицай отскоро, Крисияна е на 25 години и работи онлайн. Ергенското парти той решава да направи с приятели, като отидат на риболов, а моминското парти е на плажа с коктейли и най-близките  нейни приятелки.

Във времето, когато учат във Варна, любовта помежду им ги отвежда на бригада в Щатите, след което се връщат в родния град, за да заживеят в семеен уют.

Празненството продължава, а екипът на Про Нюз Добрич благодари за сърдечната покана и желаем на младоженците много любов, щастие и безброй незабравими мигове заедно! Нека в семейството Ви има само добри новини и заедно да творите чудеса, които да носят радост и надежда на всички около вас!

c