Четвъртък, 20 юни 2024

20.06.2024

Последвайте ни

Млада майка от Добрич за това какво е да родиш първата си рожба навръх Коледа

Навръх Коледа, в 15,43 часа на 25 декември, в болницата в Добрич проплака момченце. То е първата рожба на Николинка и Велизар.

Младите родители дадоха на детенцето си старото българско име Крум. Припомняме, че Крум се роди със завидните данни – тегло от 3,080 кг и ръст от 51 см.  

Крум

Какво е да родиш на Рождество попитахме Ники. „Както всички, и ние очаквахме Коледа с нетърпение. Това е един от най-големите и светли празници. Както всички знаем, на Коледа стават чудеса и точно днес се появи и нашето Коледно чудо, нашият син, който очаквахме с голямо нетърпение“, сподели младата майка за Про Нюз Добрич.

Крум се роди в болницата в Добрич навръх Коледа

Тя благодари за невероятната подкрепа на водещия раждането лекар д-р Лъчезар Хаджиларски и на акушерката Марияна Драгнева за това, че бяха с младото семейство и детето им в този вълшебен ден на работното си място.

Акушерката Марияна Драгнева и малкия Крум

„Той сам си избра да се появи на Рождество Христово и пътят в живота му да бъде озарен от вълшебства и светлина. За нас е важно да бъде здрав и да расте с магията на Коледа, с която се появи днес“, добави още Николинка.

c