Неделя, 07 юли 2024

07.07.2024

Последвайте ни

Комедийна премиера в ДТ "Йордан Йовков" Добрич - "Том, Дик и Хари - Трима братя тъпанари"

Рей и Майкъл Куни вдъхновяват режисьора Стефан Спасов да постави пиесата пред публиката Добрич

Предстои едно забавно и зареждащо с енергия шоу в голямата зала на Добричкия драматичен театър "Йордан Йовков". На 4ти и 11ти май, с начален час 19:00 часа, театърът ще представи пиесата "Том, Дик и Хари - Трима братя тъпанари" в режисурата на Стефан Спасов.

Историята се фокусира върху една млада двойка, която очаква посещение от социален работник, за да потвърди одобрението им за осиновяване на дете. Всичко е по план, докато братята на бъдещия баща, Том, Дик и Хари, не решат да помогнат, като напълнят къщата им с контрабандни цигари, кашони с уиски, труп, разфасован на части и двама нелегални емигранти.

Пиесата е на Рей Куни и сина му Майкъл, двамата са майстори на съвременната ситуационна комедия и това се отразява в комичните ситуации, абсурдни идеи и безумни перипетии, които героите трябва да преживеят, за да оцелеят като семейство.

Вестник "Съндей таймс" описва пиесата като "всичко забавно, щуро и съвсем неотразимо". "Дейли телеграф" я описва като "един изобретателен, енергичен и щастлив свят", а Би Би Си Лондон казва, че е "най-забавното и безгрижно шоу в Лондон".

В пиесата участват Георги Георгиев, Филип Янев, Димитър Петров, Димитрина Ганева, Татяна Христова, Красимир Демиров, Любов Николова и Владимир Трендафилов.

Източник: ДТ "Йордан Йовков" Добрич

c