Петък, 13 септември 2024

13.09.2024

Последвайте ни

Избраха новите директори на училища в област Добрич, сред тях и на две от най-големите школа

Регионалното управление по образование в Добрич публикува списъка на класираните на първо място кандидати за „директор” на училища на територията на област Добрич.

Ани Великова е новият директор на Средно училище „Св. св. Кирил и Методий“, гр. Добрич. Припомняме, че на предишния конкурс тя бе избрана за директор на ОУ "Н. Й. Вапцаров", като бе сред пълните отличници от проведения конкурс. Скоро след това обаче училището бе закрито.

Новият директор на ОУ “Н. Вапцаров” в Добрич пълен отличник в проведените конкурси

Начело на най-голямото средно училище в областта „Петко Рачов Славейков“ ще бъде досегашният заместник-директор Велин Вълев.

Директор на Средно училище „Христо Смирненски“, с. Оброчище ще бъде Павлина Тодорова, а на едноименното училище в  Крушари - Евелина Калева.

Няма класирани кандидати за средно училище „Христо Ботев“ в  Балчик и Основно училище „Васил Левски“, с. Преселенци, общ. Генерал Тошево.

РУО обяви конкурси за директори на 9 училища в област Добрич

Конкурсът се проведе в два етапа - писмен изпит, който включва решаване на тест, събеседване с кандидата, което включва и решаване на казуси, и защита на концепция за стратегическо управление на институцията.

 

c