Неделя, 19 май 2024

19.05.2024

Последвайте ни

Иваничка от Добрич направи страхотна игра в "Стани богат" и си тръгна с чек за 10 000 лева

Иваничка Иванова от Добрич направи страхотна игра и си тръгна от „Стани богат“ с чек за 10 000 лв. Тя е завършила европеистика и има афинитет към езиците. Работила е какво ли не, а днес е компютърен анализатор. Гледайте играта на Иваничка Иванова.

Превъртяла е онлайн версията на „Стани богат“ на турски, без да го знае идеално.

Бил е детски аниматор, въртяла е маркетинга на голфигрище, работила е в кулинарна академия, а днес е компютърен анализатор. Едното от нещата, които я мотивират да се включи в играта, е да даде кураж на своята дъщеричка, че може да преодолее себе си и да върви напред, сподели Иваничка пред Михаил Билалов.

В началото тя разкри, че по пътя от Добрич е имала перипетии: „Малко преживявания и препятствия имахме по пътя. Около 50-60 километра преди София спукахме гърне и се наложи да търсим спешен ремонт. Спасиха ни във Вакарел“, разказа тя.

Иваничка мина с лекота през въпросите. Участничката заключи 10 000 лева като втора сигурна сума. „Какво представлява произхождащият от Филипините животински вид карабао?“ – Птица, Бивол, Змия или Маймуна? Тя използва и последния си жокер „Помощ от публиката“. Аудиторията даде 48 процента на бивол. Иваничка се довери й така си гарантира сигурни 10 000 лева.

Така тя стигна до 12-и въпрос. Препъна я въпрос за 20 000 лева „Какво означава името Малдиви?“. Тя маркира отговор „Прозрачна вода“, а верният отговор се оказа, че идва от санскрит и означава „Огърлица от острови“.

От Добрич никой не идва случайно, каза Михаил Билалов и изпрати поздрави на най-успешния участник в „Стани богат“ от Добрич Огнян Велинов.

c