Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 28 май: Денят е добър за отпускане и релаксация

Овен

Днес на Вашия любим човек ще се прииска да си направи някакъв подарък, което е възможно да изисква от Вас някакви разходи във финансов или емоционален план. Постарайте се да не се сkъпите нито на едното, нито на другото, тъй като от проявената щедрост ще зависи щастието на Вашата половинка.

Телец

Ако днес наистина така много Ви се иска да изпитате търпението на съпруга или съпругата, никой не може категорично да Ви забрани това. Само че запомнете: недосолената супа или недогладената риза могат основателно да Ви развалят настроението, а тогава няма да има на кого да се сърдите. Изаяснеяването на отношенията вечерта ще е неизбежно.

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?…

Рак

Саможертвата е като силно действащо лекарство: използвано в правилна дозировка, а и при нужните обстоятелства, може да окаже много мощно оздравително въздействие. Само че в нето1на доза и при неподходящи обстоятелства, може да се окаже смъртоносно… Помислете си, такова нещо какво отражение би могло да има над Вашия живот! Вашата саможертва дали е безопастна или не сте убедени в това? Няма да е излишно, да се консултирате с професионалисти, или в крайна сметка с надежден приятел, който би споделил с Вас други подобни ситуации…

Лъв

Днес Вашия любим човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния начин , което означава, че не трябва да бъдете прекалено подозрителни и да търсите скрит замисъл непрекъснато. Заблуда може да се окаже и това, че няма скрит замисъл.

Дева

Готови сте да се занимавате със сложна работа и решаване на трудни задачи. Този ден може да изисква подвизи, но нито една Дева няма да се изплаши от това. А и всички са съвсем на ясно, че Девите не са от страхливите. Колкото повече работа имате, с толкова повече ентусиазъм ще се залавате за нея. Конкурентите Ви няма да имат шанс нито да Ви изпреварят, нито дори да Ви приближат. Доста много от личните Ви проблеми могат да бъдат разрешени незабавно. В състояние сте да развържете всеки гордиев възел, без да се измъчвате от съмнения, нито от съчувствие към „пострадалите”, нито от лъжливо чувство за дълг. Помнете, че ако у Вас се появило желание да изгорите всички мостове зад себе си, значи действително е необходимо да го направите.

Везни

Денят е добър за отпускане и релаксация. Днес може да си уредите среща с близък човек, но е по- добре да направите това в уединена обстановка – например в къщи, където никой не може да Ви притеснава. За свободното време са подходящи и интелектуалните игри, и общуването с децата. Може да направите и обход на магазините . Направените днес покупки ще Ви радват още дълго.

Скорпион

Денят е напрегнат и сложен. Ще останете на саме със собствените си проблеми и никой няма да бърза да Ви предложи помощ и подкрепа.Отношението Ви към обкръжаващите ще става все по-критично и днес ще виждате чуждите слабости и недостатъци, а на достойнствата няма да обръщате внимание. Имайте предвид, че и на Вас гледат по същия начин. Не се учудвайте, ако малките Ви пропуски моментално станат достояние на всички. Това не е най-добрия ден за романтични срещи и запознанства. Да Ви се угоди и да бъдете зарадвани с нещо, ще е доста трудна работа.

Стрелец

Възползвайте се от своите навици, за да погледнете в дълбочина ( разбира се, където е възможно), а това ще провокира някои интересни събития. Когато внимателно наблюдавате какво говорят хората, и още повече, как се държат, можете да направите по-мащабни и значими изводи, отколкото болшинството от хората около Вас. Споделете своите мисли с приятели и не се страхувайте да изпитате възможностите си. Честно казано, не само трябва да вземете решение за това, а даже да сте горди, че сте го взели. Възможно е в даден момент прекалено много да се съсредоточавате на скептичната страна на нещата. По-дейна позиция може да Ви подтикне в по-позитивна посока.

Козирог

Днес ще Ви бъде доста сложно да разберете Вашия любим човек,неговите методи, желания, намерения , както и смисъла на думите, които ще слушате от него. Но ако все пак успявате да се справите с това, значи че в крайна сметка сте преминали изпит за пригодност за негова втора половинка.

Водолей

Не винаги достиженията са най-главното в живота. Възможно е днес да се замислите за процеса на пътешествие, а не само за крайната точка, към която ще се отправите. Победа в състезание или конкурс могат да Ви донесат само кратковременно чувство за удовлетворени , или да Ви накарат да се почувствате важна опора, но каква цена трябва да платите за целта? Помислете по какъв начин може да подредите нещата така, че не само да може да учасвате в общата игра, но и да изпитате удоволствие от този процес. Внимавайте, да не се окаже много висока цената!

Риби

От Вас се изисква предвидливост и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, дори и най-незначителния пропуск, може да се отрази изключително негативно на по-нататъшното развитие на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с близките си и ще Ви се стори, че те просто нямат време , за да Ви изслушат внимателно. Ще се появят интересни идеи, отнасящи се до смяна на имиджа и гардероба Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както трябва, преди да се решите на радикални промени. 

c