Събота, 01 юни 2024

01.06.2024

Последвайте ни

Днес се открива официално Търговски парк Добрич, гост е Нелина

Организаторите са осигурили забавления, промоции и страхотно настроение за жителите и гостите на града

В 17:30 ч. днес, 17 май 2024, ще се състои тържественото откриване на Търговски парк Добрич, който се намира на бул. „25 септември“ № 70. Той е вторият по големина ритейл парк в страната (след Джъмбо плаза в София).

Организаторите са осигурили забавления, промоции и страхотно настроение за жителите и гостите на града. Музикалната програма вклюва изпълнения на Нелина, Димитрина Германова и фолклорeн ансамбъл „Добруджа“. DJ ще се грижи за доброто настроение докато магазините предлагат специални промоции.

В Търговски парк Добрич собственикът на „Хиполенд“ Мариан Колев инвестира повече от 25 милиона лева.

Паркът разполага с над 16 000 кв. м търговска площ и е дом на Lidl, Deichmann, Lilly, Sport Vision, KiK, Книжарница “Orange”, аптека Прополис, Mat Star, ресторант и детски кът “Capella”, магазин за бързо обслужване „1 minute, магазин за детски усмивки „Хиполенд“, LC Waikiki, TEDi.

Очаква се до края на месеца врати да отворят магазин за черна и бяла техника „Зора“, млечен бар и биомаг „Рогови“, пицария „La Pizzaтурски дюнер, каса на EasyPay, тото и агенция за преводи.

От търговския парк подготвят още откриването на „Pepcoмагазин за мебели,  оптика, банков офис, офис на мобилен оператор и няколко други обекта, които все още не коментират официално.

c