Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Албена ще е домакин на състезания по тенис на маса, бридж и женски футбол

Ваканционно селище Албена отново ще стане център на спорта в предстоящия уикенд. В спортната зала на курорта ще се проведе традиционният 10-и Международен турнир по тенис на маса " Октомврийска Албена ".

Спортното събитие се очаква да събере около 100 участници от България, Румъния, Молдова, Украйна, Турция и Киргизстан. В програмата са включени открит турнир за двойки в петък от 17.00 часа, ветерански сингъл турнир в пет възрастови категории, който ще стартира в събота от 10.00 часа и открит сингъл турнир в събота от 14.00 часа.

В неделя от 09.00 часа стартират елиминациите и финалните срещи.

В конферентните зали на хотел Калимера Ралица Супериор от 17.00 часа в петък започва двойковият бридж турнир "Октомврийска Албена ", а в събота от 10.00 часа е началото на втория Мастърс национален открит отборен бридж шампионат на България, в който ще се включат и състезатели от Румъния.

Организаторите на спортните мероприятия от спортен клуб "Дама купа " са осигурили безплатен вход за всички зрители и канят привържениците на двата спорта да се насладят на много майсторски изяви.

Любителите на дамския футбол могат да се насладят на срещите от груповата фаза на УЕФА за национални отбори до 16 години, които се провеждат по същото време в Албена.

 

c