Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Не откриха скочилия от Аспаруховия мост Недялко от Добрич, продължават утре

Безуспешно премина днес издирването по суша, въздух и вода на скочилия преди седмица от Аспаруховия мост пожарникар от Добрич Недялко Драгомиров. Това съобщи за Про Нюз Добрич съпругата му Теодора Георгиева.

В издирването днес са се включили около 40 души - близки, приятели, колеги. Имало е дрон, както и лодка.

Утре издирването на мъжа продължава  от същото място и час - срещата  е в 8:30 ч. на паркинга на „Била“ (бул. „Народни Будители“ 10 във Варна).

Съпругата на Недялко Теодора Георгиева призовава те са бъдат добре облечени с топли дрехи, ботуши, да си носят храна, вода, сопи, бинокли, дъждобран. Ако някой има съмнение, че е открил мъжа, да звънне на тел. 112 и след това на 0893618167. Благодаря сърдечно на всички, които ще се отзоват, сподели тя.

Пожарникар от Добрич скочи от Аспаруховия мост и изчезна, близките му го издирват

39-годишният Недялко Драгомиров от Добрич се хвърли от Аспаруховия мост в нощта на 2 срещу 3 декември. От тогава няма следа от него. Затова съпругата му организира издирването.

По информация на Областната дирекция на МВР във Варна 39-годишният мъж се е самоубил, скачайки от Аспаруховия мост в нощта на 2 срещу 3 декември.  Сигналът е подаден на телефон 112 в 3.45 часа. Мъжът е преминавал с колата си по моста. В един момент е спрял, слязъл е от автомобила и е скочил. От полицията поясниха, че е известна самоличността на човека, а действията по издирване на тялото продължават с помощта на Морска администрация.

c