Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Защо все повече хора се интересуват от закупуване на китайски стоки

Преди години закупените продукти от Китай се считаха за нискокачествени, но днес нещата се промениха и страната се превърна в по-технологично напреднала от Европа. Все повече хора се ориентират към закупуване на китайски стоки от 4sales и по-долу ще разберем каква е причината.

Защо китайските стоки вече са знак за качество

Напоследък митовете за производството в Китай се развенчават и осезаемо се установява, че нискокачествените продукти от преди години вече липсват. Ако преди резултатите от дейността на работниците се считаха за „не много високо качествени, но бързи и евтини“, днес нивото зависи от индустрията.

Стереотипът относно „джаджите за еднократна употреба“ все още остава, предимно сред купувачите, но Китай представлява 25% от световното производство. Ако направите собствено символично разследване ще установите, че голям процент от продуктите около вас и предимно технологичните са от тази страна.

Защо китайските стоки са по-евтини от всички останали

Всичко е въпрос на производствена оптимизация. Китай е голяма страна и има огромна индустрия, което позволява собствено производство на суровините. Производителите купуват суровините директно от местните фабрики, което е значително по-евтино и изгодно, отколкото през посредниците. Като се има предвид и по-евтината работна ръка, себестойността на китайските стоки става значително по-ниска, в сравнение с идващите от САЩ аналози. Това позволява отлична конкурентноспособност.

Така цените на китайските стоки за дома остават ниски, а качеството – добро. През последните години икономиката на страната се увеличава с 10% на година и вече е на четвърто място в списъка от държавите с най-висок БВП. В голяма част от случаите, човешкият фактор в производствата е заместен от стотици машини и роботи, което значително увеличава производителността и намалява разходите.

Защо българите купуват от 4sales

В България, онлайн магазинът който зарежда директно от вносителя и не работи с посредници е именно 4sales. Това позволява:

  • предлагане на изгодни и достъпни оферти;
  • провеждане на различни големи промоции;
  • бързи доставки, поради съхранението в локални складови наличности;
  • огромен каталог от евтина електроника, мода и различни технологични устройства;
  • възможности за пазаруване на изплащане;
  • удобен сайт за пазаруване и комуникация с операторите за безплатна консултация.
c