Водещи новини - дясно Общество

Защо все повече хора се интересуват от закупуване на китайски стоки

Преди години закупените продукти от Китай се считаха за нискокачествени, но днес нещата се промениха и страната се превърна в по-технологично напреднала от Европа. Все повече хора се ориентират към закупуване на китайски стоки от 4sales и по-долу ще разберем каква е причината.

Защо китайските стоки вече са знак за качество

Напоследък митовете за производството в Китай се развенчават и осезаемо се установява, че нискокачествените продукти от преди години вече липсват. Ако преди резултатите от дейността на работниците се считаха за „не много високо качествени, но бързи и евтини“, днес нивото зависи от индустрията.

Стереотипът относно „джаджите за еднократна употреба“ все още остава, предимно сред купувачите, но Китай представлява 25% от световното производство. Ако направите собствено символично разследване ще установите, че голям процент от продуктите около вас и предимно технологичните са от тази страна.

Защо китайските стоки са по-евтини от всички останали

Всичко е въпрос на производствена оптимизация. Китай е голяма страна и има огромна индустрия, което позволява собствено производство на суровините. Производителите купуват суровините директно от местните фабрики, което е значително по-евтино и изгодно, отколкото през посредниците. Като се има предвид и по-евтината работна ръка, себестойността на китайските стоки става значително по-ниска, в сравнение с идващите от САЩ аналози. Това позволява отлична конкурентноспособност.

Така цените на китайските стоки за дома остават ниски, а качеството – добро. През последните години икономиката на страната се увеличава с 10% на година и вече е на четвърто място в списъка от държавите с най-висок БВП. В голяма част от случаите, човешкият фактор в производствата е заместен от стотици машини и роботи, което значително увеличава производителността и намалява разходите.

Защо българите купуват от 4sales

В България, онлайн магазинът който зарежда директно от вносителя и не работи с посредници е именно 4sales. Това позволява:

  • предлагане на изгодни и достъпни оферти;
  • провеждане на различни големи промоции;
  • бързи доставки, поради съхранението в локални складови наличности;
  • огромен каталог от евтина електроника, мода и различни технологични устройства;
  • възможности за пазаруване на изплащане;
  • удобен сайт за пазаруване и комуникация с операторите за безплатна консултация.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.