Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

С множество травми е детето от Украйна, настанено в болница след тежката катастрофа край Балчик

снимка: GettyImages

Още подробности за трагичната катастрофа с двама загинали и трима тежко ранени, станала вчера край с. Царичино, дадоха от Областната дирекция на МВР Добрич. На 8 август, около 13:40 часа е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие на около 1 750 метра след табелата за край на с. Царичино, в посока град Генерал Тошево.

На място е установено, че шофьорът на лек автомобил „Ауди“ с румънска регистрация е изгубил  контрол над колата, която е навлязла в лентата за насрещно движение и се ударила в лек автомобил „Мазда“ с украинска регистрация.

Украинско семейство загина в тежката верижна катастрофа край Балчик (+снимки)

Вследствие на удара „Мазда“-та навлиза в лентата за насрещно движение и се преобръща на банкета. В същият момент идващият посока с. Царичино друг лек автомобил „Мазда“ с румънска регистрация удря челно преобърнатият лек автомобил с украинска регистрация. При удара на място загиват водачът на украинският автомобил и возещата се на предната седалка жена.

Детето им на 8 години е настанено в  МБАЛ Добрич с множество травми. Водачът на румънския автомобил „Мазда“ и жена му са настанени в МБАЛ Добрич с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

c