Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Мюзикълът “Коралайн” на музикален театър “Дея” завладява сцената в Добрич днес

Детски музикален театър „Дея“ представя мюзикъла «Коралайн» по адаптация на книгата на Нийл Геймън. Публиката в драматичен театър “Йордан Йовков” ще се потопи в една приказна история, пресъздадена чрез магията на танца и музиката, за едно момиче на име Коралайн, която се намира на кръстопът между безмилостната действителност и наивната фантазия. На въпроса какво ще избере и къде ще остане ще си отговорим от 19 часа тази вечер, 8 юли.

За информация и билети: Билетен център на ДТ "Йордан Йовков" - гр. Добрич

Детският музикален театър “Дея” работи с деца от 5 до 16 години. Пламъчето на любовта към сцената в сърцата на стотици деца от Добрич запали талантливата Лана Анцаридзе. Благодарение на нейните умения те танцуват, пеят, играят театър и радват публиката както в Добрич, така и на други места в страната. Някои от тях дори избират тези сценични изкуства за свой професионален път е в момента са студенти в такива специалности. Лана е ръководител на Детски музикален театър „Дея”, Танцов театър „Дея” и Клуб „Театър”, който е към Общински младежки център „Захари Стоянов”.

Трупата е носител на редица отличия от национални и международни форуми. В афиша й са спектакли като “Алиса в страната на чудесата”, “Чарли и шоколадовата фабрика”, “Седем” и други спектакли.  

c