Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Игра с награди – билет за двама за спектакъла „Мъже под чехъл“

Пазарджишкият драматично-куклен театър „Константин Величков“ ще представи в Добрич спектакълът „Мъже под чехъл“. Представлението е насрочено на 17 март от 19.00 часа на сцената на Младежкия център.

Автор на комедията е съвременният хърватски драматург Миро Гавран. Постановката е на Владлен Александров, сценограф е Иван Карев, а преводът на текста е дело на Александра Ливен. В ролите се превъплъщават актьорите Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Отговорите на всички тези въпроси ще научите на 17 март от 19.00 часа на сцената на Младежкия дом в Добрич. А един от читателите на Про Нюз Добрич ще спечели безплатен билет за двама за спектакъла „Мъже под чехъл“, ако участва в поредната игра с награди и отговори правилно на поставения въпрос.

Въпрос: Чия дъщеря е актрисата Албена Колева, която участва в спектакъла „Мъже под чехъл“?

Отговорите изпращайте като коментари към публикацията в сайта /визуализират се след одобряване от администратор/ или фейсбук.

Жури, съставено от членове на екипа на Про Нюз Добрич, ще изтегли името на печелившия, което ще бъде публикувано в сайта, а безплатният билет ще очаква късметлията на касата на Младежки център в Добрич.

c