Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Критично е състоянието на раненото при тежка катастрофа в Добрич 3-годишно дете

Продължава да е критично състоянието на 3-годишното момченце, което пострада вчера при тежка катастрофа в Добрич, съобщи за Про Нюз Добрич изпълнителният директор на Многопрофилната болница за активно лечение д-р Георги Желязков. То е в медикаментозна кома. Детето има счупване на черепа, направена му е операция.

3-годишно дете е с опасност за живота след зверска катастрофа в Добрич

При пътнотранспортното произшествие бяха ранени и 9-годишната му сестричка и майка им. Началникът на Отделението по ортопедия, където е настанена майката, д-р Митко Георгиев съобщи, че й предстои операция на счупена подбедрица. Тя има и фрактура на таза, но няма размествания и ще се лекува консервативно. Момичето е със счупена ключица и е преведено в Отделението по неврохирургия. Няма опасност за живота на майката и 9-годишното дете.

В кома е 3-годишно момченце, пострадало при зверската катастрофа в Добрич

Припомняме, че катастрофата стана вчера следобед на кръстовището на ул. „Христо Ботев” и бул. „Русия”. По данни на свидетели „Ауди” преминава на червено и блъска „Фолксваген”, който пресича на зелено. Ранените майка и две деца пътували във втората кола. Фолксвагенът се завърта на 360 градуса, а 3-годишното момченце се оказва под автомобила.

c