Добричка Общество

На 24 февруари гласуват бюджета на Община Добричка

Бюджетът на Община Добричка за 2021 година ще бъде гласуван на заседание на Общинския съвет на 21 февруари, съобщават от общинската администрация. Както Про Нюз Добрич писа предвижда се той да е над  26,9 милиона лева.

Кметът Соня Георгиева ще внесе отчет за изпълнение на Програмата за управление на Община Добричка за срока на мандата 2029-2023 г., за периода от началото на мандата и 2020 г. Ще бъде отчетено и изпълнението на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите – общинска собственост за миналата година.

Дневният ред предвижда да бъде направена актуализация на Програмата за опазване на околната среда на Община Добричка за периода 2015-2010 г. и на Общинската програма за управление на отпадъците за същия период.

Над 26,9 милиона лева е бюджетът на Община Добричка за 2021 година

На вниманието на съветниците ще бъде справка за изпълнение на обществена поръчка по изграждане на видеонаблюдение в населените места на територията на общината съгласно решение от 11 февруари 2020 г. От нея става ясно спазени ли за техническите и финансови изисквания, необходимо ли е дофинансиране.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *