Водещи новини - дясно Култура

Стефани Маринова от Добрич пусна видеоклип към песента „Страх от самота“

Един изцяло младежки продукт направи своята премиера снощи в 17 ч. в YouTube  –  видеоклипът на Стефани Маринова от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежкия център в Добрич. В него тя представя кавър на песента „Страх от самота“, съобщава ръководителят на студиото Елена Карабельова.

Видеото е дело на Дарен Стоянов – ученик от 12 клас на Частна гимназия „Райко Цончев“ – Добрич. Аудио записът на песента е реализиран в звукозаписното студио на Младежки център.
В оригинал песента „Страх от самота“ се изпълнява от поп звездата Михаела Маринова, която е автор на текста и музиката на парчето, а аранжиментът е на Евгени Димитров.

За Стефани Маринова поп пеенето продължава да бъде вдъхновение и стимул за творческа изява, но не и път за професионална реализация. Талантливата добричлийка понастоящем е студентка втори курс по Международно право в Грьонинген, Нидерландия. Вече година учи онлайн и си е в Добрич, заради пандемията. Това е добра възможност да продължи заниманията си по пеене в Студио „Сарандев“ в нейния „втори дом“ – Младежки център – Добрич.
Изработването на видеоклип към песента „Страх от самота“ и публикуването му в YouTube е сбъдната мечта за Стефани.

Успех и все така упорито да преследва мечтите си, пожелават от студио “Сарандев” на младата певица.Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *