Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Искате ли да сте част от "Верига за благодарност", вижте как

С национална кампания за изказване на благодарност към службите за спешно реагиране, по случай 11 февруари - Ден на единния телефон 112, от противопожарната регионална дирекция в Добрич отправят апел към всички желаещи да осъществят "верига на благодарността", изказвайки своето "Благодаря".

Всяка година 11 февруари е ден за празнуване на всички, които допринасят за европейската верига за спешни услуги чрез честването на Деня на 112. През последните 10 години, в този официален ден на 112, службите за спешна помощ отбелязаха своята работа и напомниха на гражданите за важността на европейския номер за спешни случаи чрез кампании за повишаване осведомеността, дни на отворените врати, дейности за деца, организации за спешни служби, почитащи и награждаващи своите служители и др.

За европейския ден на 112 и след една от най-предизвикателните и трудни години за тези професионалисти, ние предлагаме създаването на „верига за благодарности“. Верига от благодарност, за да благодарим на всички, които ни пазят в безопасност.

            Как можете да се включите? На 11 февруари 2021 г.:

  • Гражданите, организациите и компаниите могат да признаят отдадената работа на спешните специалисти като споделят своите истории в социалните медии и благодарят на тези специалисти (например споделяне на случай за невероятна работа на спешните служби, която сте преживели, или история за вас или някой, когото познавате, че е спасен или обгрижен).
  • Няма истории за споделяне? Няма проблем. Можете просто да благодарите на службите за спешна помощ, че винаги са в готовност да помогнат.
  • Специалистите от аварийните служби могат да се присъединят към #thankyouchain, като благодарят на други спешни специалисти за тяхната всеотдайност и упорита работа.
  • Специалистите от спешните служби също могат да споделят история, която ги е засегнала най-много по време на работна смяна през последната година.

 Маркирайте следните акаунти в социалните медии, за да споделите вашата история и да увеличите веригата от благодарности #thankyouchain:

  •             Twitter: @112_sos
  •             Facebook: European Emergency Number 112
  •             LinkedIn: EENA112

Вписвайте хаштаговете #112Day2021 #thankyouchain в публикациите си.

Нека напълним емисиите на социалните медии с признателност и благодарност за тези професионалисти, които винаги са до нас!

c