Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Кристина Димитрова зарадва почитателите си на Модната фиеста в Албена

Нелина даде тон на купона с „Бял мерцедес”

Топ звездата на българската естрада Кристина Димитрова, която всички наричат „Секси”, беше отново гост на 20 години Модна фиеста Албена. Още първата вечер тя излезе на откритата сцена на хотел „Калиакра Маре”, придружена от трима доктори, облечени в колекцията на модна къща „Бултекс”.

Друго е, когато си на сцената с толкова красиви мъже, каза Кристина, още повече, че това са двама от най-известните Мистър България – Али Алиев и Диан Христов. Те заедно с по-младия Виктор Василев мереха температурата на всички присъстващи и биеха импровизирани инжекции. Кристина излезе и като модел с облеклата на Мери фешън, и отново взриви публиката. Когато започна да пее невероятния си хит „Сладките неща”, останалите звезди, гости на фиестата, не се сдържаха и излязоха с нея на сцената. Всички пяха и танцуваха и на другите две песни „Аморе мио” и „Приятели”.

Кристина Димитрова предаде микрофона на Искрен Пецов, който, запявайки песента „Кайман”, видя, че публиката пее с него и знае песента наизуст. Финалистът от Евровизия Краси Аврамов показа, че освен да пее уникално, може да танцува няколко стила музика. Публиката стана неудържима, след излизането на сцената на Нелина. Нейният „Бял мерцедес” вече повече от 24 години, където и да бъде пуснат, дава тон на всеки един купон. Така стана и в Албена.

c