Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Радостно събитие в Обредния дом в Добрич

На фона на отлагащите се сватбени мероприятия предвид извънредното положение, в Обредния дом на Добрич днес 1 април, има радостно събитие. То е свързано с един от служителите, бракосъчетал голяма част от младоженците, избрали сватбените зали и красивите местности на Добрич да сключат своя граждански брак.

Тя е от хората, които са орисани да светят. И в тъмното. Тя е Човекът, в чиито думи има мъдрост. А в делата й – справедливост. Тя е от хората, които тежат на мястото си, създадени да бъдат пример, да вдъхновяват, да възхищават. Чийто дух е непримирим и неукротим. А сърцето й – нежно и топло като прегръдка. Нейният ум е шумен, а говорът – тих. В очите й плам има, а в ръцете й – обител. Тя е от онези, заради които можеш в огъня да влезеш. Да те изпълват с вяра и устрем. И да ти се иска да ги преоткриваш и да се учиш от тях. Такива, които не ти показват път, а хоризонт. Хора – висини. Леки като дъх, необятни като Вселена.

Тя е един истински Човек и доказан професионалист - Костадинка Ангелова – организатор радостни ритуали в Обредния дом в Добрич.

Колективът на ОП „Обреден дом” й пожелава здраве, щастливи мигове и  още много професионални успехи.

Честит Рожден Ден!

c