Култура

Любовен триъгълник завихрят в Добричкия театър

Един лекар – на неопределена възраст, с добра репутация и още по – добра клиентела, ще реши да направи крачка встрани от приличния семеен живот. Това е част от историята, подготвена от актьорите в постановката “Дамски шивач” – тази вечер, на сцената в Камерна зала на Драматичен театър “Йордан Йовков”.

Главният герой има млада и красива жена, и само шестмесечен съпружески стаж. Ще попадне обаче в любовен водовъртеж и ще опита да излети за кратко от семейното гнездо. Дали ще успее да за да опита сладостите на извънбрачната любов!?…

Изневярата може да му донесе доста неприятности, и риск да изгуби не само сладострастната любовница, но и младата си жена. В комплект с това върви и съсипване на репутацията, загубата на клиентела и пр.

В интригата ще бъде замесена и властната тъща, готова на всичко – да защити дъщеря си, да отбие атаките на бъдеща и минала любовници, да разсее подозренията на един рогоносец и да отпрати един натрапник!?

Всичко това, с много хумор, неочаквани обрати и много, много смях, ще бъде представено от талантливите актьори на Добричкия театър – Владимир Трендафилов, Мария Гинкова, Мария Генова, Велизара Петкова, Татяна Христова, Крисимир Демиров, Стефан Сърчаджиев и Филип Янев.

Режисурата, сценичният вариант и музикалното оформление са дело на Костадин Бандутов, сценографското решение е в изпълнение на Димитър Митев.

Тазвечерното представление на “Дамски шивач” е с начален час 19:00.

Постановката ще бъде играна още веднъж през този месец – на 29 януари, отново от 19:00ч аса в Камерна зала.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *