Неделя, 02 юни 2024

02.06.2024

Последвайте ни

„Веник“ посреща своя 27-ми рожден ден с подаръци и специални отстъпки за клиенти

На 19 май добре познатият на добричлии магазин "Веник" отбелязва своя 27-и рожден ден със специални оферти за своите клиенти. До 1 юни (включително) ще бъдат намалени всички видове тапети (15%), кухненски мивки (12%), осветителни тела (15%), плочки за баня и гранитогреси (10%). Освен това във фейсбук страницата на „Веник“ ви очакват страхотни награди, а как да се включите в играта – разберете ТУК.

От своето откриване през 1997 г. до сега магазинът се утвърди като един от лидерите в областта, предлагащ стилни и функционални решения за баня. Но празникът тази година носи и важно послание: "Веник" не е само място за санитарно обзавеждане, а истински оазис на домашен комфорт и елегантност. С над 27-годишен опит „Веник“ се разраства и разнообразява, като днес предлага изключително широка гама от продукти за баня, ламинат, ВиК части, ел. материали, осветление, тапети, отопление и много други. В него ще откриете не само стил и качество, но и перфектния екип от експерти, който е винаги е тук, за да ви консултира и насочи.

"В навечерието на нашия 27-и рожден ден искаме на първо място да благодарим на нашите клиенти за тяхната подкрепа през годините", споделя г-н Веселин Велев, управител на "Веник". "Нашата мисия винаги е била да предоставяме не само качествени продукти, но и да даваме персонализирано обслужване, което да отговаря на нуждите и предпочитанията на всеки клиент. Гордеем се, че нашият асортимент се разширява и се адаптира към новостите на пазара, за да отговори на разнообразните желания и очаквания на хората."

„Тези 27 години означават не само дългогодишна ангажираност към качеството на продуктите ни, но и отговорността да удовлетворим всеки един наш клиент. С тази специална кампания, искаме да отбележим рождения си ден, като направим пазаруването с нас още по-приятно и изгодно за нашите клиенти", споделя още г-н Велев, като не пропуска да изрази и своята благодарност към целия екип на магазина за всеотдайността и усилията, които полагат всеки ден.

Желаем на фирма "Веник" поне още 27 х 27 години да продължава да бъде гаранция за качество и стил! А вие не пропускайте да се възползвате от специалните оферти до 1 юни.

c