Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Отдават под наем 30 павилиона на алея „Двореца” в Балчик

Публично оповестен присъствен конкурс за отдаване под наем на 30 павилиона, всеки с площ 4,5 м2, намиращи се на алея „Двореца" в Балчик - публична общинска собственост, обяви Общината в Белия град. Началната годишна наемна цена за всеки един от павилионите е 2 196  лв. без ДДС. Върху предложената конкурсна наемна цена се начислява 20% ДДС. Срокът на договора е 5 години.

Предложение за участие се подава в отдел ГРАО /деловодство/ в Община Балчик да 15.30 часа на 4 юни в запечатан, непрозрачен плик, върху който се отбелязват цялостното наименование на конкурса, както и наименованието и адреса на участника. Предложение, представено в незапечатан плик, е недействително.

Документация за конкурса се получава срещу заплащане на сума от 12 лв. с ДДС от касата на Община Балчик до 15 часа на 4 юни. Крайният срок за приемане на депозит за участие е 15 часа на 4 юни.

Огледът на имота се обезпечава от главния специалист наеми, отдел "Образование, хуманитарни, социални и стопански дейности" след предварителна уговорка и представяне на документ за закупена конкурсна документация.

В предложението за участие всеки кандидат има право да посочи до три обекта, но може да спечели само един. В случаите, в които е посочил повече от един обект, следва да подреди обектите по предпочитание.

След сключване на договора наемателят следва да спазва предмета на дейност на отдадения под наем търговски обект, съгласно одобрена схема.

c