Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

В Албена не се допускат външни лица, служителите работят от домовете си

Курортът Албена остава затворен до 13 април, съобщават от туристическата компания. Както Про Нюз Добрич вече съобщи, комплексът затвори в изпълнение на заповедта на министъра на здравеопазването и във връзка с мерките за неразпространение на коронавируса.

„Вече повече от 50 години вие за нас сте част от обединеното семейство на Албена и вашата безопасност и здраве са първият ни и основен приоритет.

В името на вашата безопасност и здраве ви уверяваме, че Албена стриктно се придържа към издадените заповеди на Министерство на здравеопазването и комплексът е преустановил своята дейност до 13-ти април.

Ние разбираме, че стресът от постоянно променящата се ситуация и рестрикции за провеждането на събития и пътувания е голям и искаме да ви информираме, че следим и анализираме всичко около коронавируса (COVID-19) и се стремим да бъдем максимално адаптивни и гъвкави“, посочват от компанията.

От там информират, че в курорта не се допускат външни лица, а служителите ни работят дистанционно от своите домове.

„В сърцата и в мислите си сме с всички засегнати и изказваме благодарността си към работата на здравните работници, местните общности и правителствата по целия свят, изправени на първа линия в името на това да бъдем опазени здрави. В същото време всички ние оставаме с надеждата, че ще преминем тази не лека криза и очакваме с нетърпение момента, в който отново ще бъдем заедно със слънчеви усмивки, озаряващи лицата ни. За това и сме длъжни да оправдаем вашето доверие към нас и да ви осигурим максимална гъвкавост за планираните от вас пътувания“, посочват от „Албена“.

c