Храна и напитки

Победителят от “Hell’s Kitchen” Дани Спартак готви в Албена

Победителят от първия сезон на “Hell’s Kitchen” („Кухнята на Ада”) Дани Спартак беше гост готвач на събитие, което се проведе днес в Маритим Парадайс Блу Хотел & СПА във ваканционно селище Албена. Това става ден преди да отвори собствен ресторант.

С екипа на Маритим Парадайс Блу Хотел & СПА той представи седемстепенно гурме меню, подготвено предварително от самия него.

През 2013 г. Дани Спартак завършва престижната кулинарна академия Le Cordon Bleu. Професионално се занимава с кулинария от 2008 г. Работил във Френското посолство като личен готвач на френския посланик.

Кулинарната му мечта е ресторант със собствена продукция от земеделие и животновъдство, където се продават само неща с проверен произход и, разбира се, не се бяга от корените на земята.

Кулинарят нае имот в центъра на София, където ще отвори свое заведение. Дани инвестира част от парите от наградния фонд от победата си в шоуто, за да стартира бизнеса си.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *