Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо надъха футболистите на ФК "Добруджа 1919"

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо поздрави и надъха футболистите на ФК "Добруджа 1919". Тимът води битка за оцеляване във Втора лига, а част от тима е Валери Божинов, който е приятел с Моуриньо. От Добруджа разпространиха видеото с поздрава на Специалния в социалните мрежи.

“Здравейте, момчета от ПФК Добруджа. Надявам се да произнасям правилно името. Жозе е тук от Рим. Разбира се, аз съм стар приятел на Божи. Пожелавам ви всичко най-добро, добри мачове, добри тренировки, добро развитие и много късмет!”, казва Моуриньо в обръщението си.

Ето какво пишат от самият клуб:

"Скъпи приятели и фенове на ФК Добруджа, 

тъй като вие сте дванадесетият играч в отбора, както и един от най-важните фактори за развитието ни, за да се чувствате по-близо до любимия си клуб, тук, на Фейсбук страницата ни ще се постараем да ви даваме своевременна и актуална информация относно тренировки, нови попълнения, ще избираме заедно играчи на мача, ще ви издаваме тайни от кухнята на отбора и ще правим още много нови и интересни неща за вас. 

Започваме с поздрав не от кой да е, а от Жозе Моуриньо, който се включи за нас от Рим, за да пожелае успех на отбора. Благодарим на Валери, който е част от клуба и чрез който поздравът стигна до нас.

Източник: sportal.bg

c