Сряда, 08 май 2024

08.05.2024

Последвайте ни

Сайтът Про Нюз Добрич с нова функционалност и визия

Скъпи читатели,

В навечерието на 5-ата годишнина от създаването на www.pronewsdobrich.bg, и водени от желанието ни да предоставяме информация на платформа, която отговаря на всички съвременни изисквания, екипът ни ви представя новата функционалност и визия на Про Нюз Добрич. Новият ни сайт е разработен изцяло за нуждите и вижданията на екипа ни. Той е дело на професионалистите от SP Vision ООД, София, с които реализираме втори наш проект.

Сайтът е с оптимизирана навигация, а достъпността до новините е подобрена,  така че читателите ни  бързо да получават информацията, която ги интересува, както на компютрите, така и на мобилните си устройства.

С новата функционалност започва развитието и на видео съдържанието на сайта, като целта ни е да се утвърдим като лидер на доверие и в тази информационна област.

На сайта може да откриете новите ни рубрики „Поглед в историята“, „Силата на доброто“, и „Жените в бизнеса“. В „Клуб Pro“ ще ви срещаме с успешни хора, тръгнали от Добрич и региона, осъществили своите професионални мечти и успехи в различни точки на България и света. Целта ни е да създадем клуб от професионалисти, които да бъдат пример за младите хора и гордост на всички, свързани с Добруджа. В „Силата на доброто“ ще разказваме за онези красиви и светли хора и постъпки, колкото и малки да са те, които ни карат да продължаваме да вярваме в силата на доброто и да имаме очи да го виждаме всеки ден, навсякъде около нас. Ще отворим вратата на бизнеси и фирми, в които жените имат ключова роля, за да разкажем за техните успехи, но и за трудностите, с които се сблъскват. Ще продължим да търсим в старите архиви и вестници, както и в спомените на хората, забравени истории, факти и личности, емблематични за Добруджа, за да съхраним паметта на региона.

В новинарския поток вече може да намерите и селектирано съдържание за България и света, предоставено ни от Българската телеграфна агенция.

Новият сайт ще осигури бърз и лесен достъп и до другите сайтове на медийна група Про Нюз, като Агро Добрич (www.agrodobrich.bg), Визит Добрич (www.visitdobrich.bg)  и Агора Добрич (www.agoradobrich.com)

С пускането на изцяло обновения сайт работата ни не спира и ние ще продължим да развиваме активно Про Нюз Добрич като най-четената медия в региона, която през последната година достигна до над 2,7 милиона уникални потребители и над 14 милиона четения на новините ни.

Благодарим ви за доверието!

 

Станислава Кръстева,

Собственик и главен редактор

c