Събота, 06 юли 2024

06.07.2024

Последвайте ни

Организират "Дни на иновациите в образованието" в Добрич

Центърът за творческо обучение в партньорство с Община Добрич организира информационно събитие за директори и учители на детски градини и училища "Дни на иновациите в образованието”. То ще се проведе на 10 април 2024 г. в сградата на Община Добрич.

Идеята на събитието е да събере на едно място представители на училищата и детските градини от региона на Добрич както и експерти в областта на образователните иновации от Центъра за творческо обучение. Идеята е да бъдат представени най-актуална информация за новите технологии и методики в образованието, както и да се подкрепи развитието на учебните заведения.

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация. Регистрация за детски градини и Регистрация за училища.

Програмата на събитието обещава да бъде наситена и вдъхновяваща, като включва теми, свързани с изкуствения интелект в образованието, социалното и емоционално развитие, STEAM подходи и образователна роботика. Специално внимание ще бъде отделено на модернизирането на училищната среда с минимални инвестиции и на разработването на проектно-базирано обучение.

Центърът за творческо обучение е водеща организация, която подпомага образователните институции с иновативни технологии и обучения, целящи усъвършенстване на учебния процес и подготовка на учителите за бъдещите предизвикателства.

c