Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Най-атрактивното от втория ден на баловете в Добрич – футболни страсти, танци, велосипеди (СНИМКИ и ВИДЕО)

Фотографски екипи, "ЦСКА – София", абитуриенти на колелета, но и на возила за по половин милион лева, "Варненски танц", кучета с папийонки и панделки – какъв бе "цветът" на баловете в Добрич?

Вторият ден, в който абитуриентите се сбогуват с училище и поемат по нови пътища, премина запомнящо се. Хиляди бяха роднините и приятелите на абитуриентите от СУ „Св. Климент Охридски“, ЕГ „Гео Милев“, ПМГ „Иван Вазов“, ЧПГТП „Райко Цончев“ и СУ „Петко Р. Славейков“, които се събраха на няколко локации в центъра на града, за да видят красивите си абитуриенти и да им пожелаят всичко най-добро като пораснали самостоятелни хора. Екипът на Про Нюз Добрич отново бе сред младежите, за да запамети техните мигове в снимки.

Единадесет училища откриха сезона на абитуриентски балове в Добрич 

Както вчера, така и днес, много от завършващите бяха наели фотографи, дори и професионални видео екипи с дронове и осветление, които да запазят скъпия момент. Едно от най-популярните места за фотосесии преди баловете се оказа фонтанът пред Художествената галерия, а самата галерия бе сред най-предпочитаните места за абитуриентски фотосесии по-рано през годината.

Група младежи, дошли да подкрепят свои приятели зрелостници, запалиха червени димки и скандираха „ЦСКА – София“, с което привлякоха вниманието на целия площад „Демокрация“, където се бяха събрали абитуриентите от ЕГ „Гео Милев“, ЧПГТП „Райко Цончев“ и СУ „Петко Р. Славейков“.

Впечатление направиха и четирима младежи от ЕГ „Гео Милев“, които бяха избрали да дойдат на площада с велосипеди, окичени с балони. Те направиха няколко обиколки и определено ще бъдат запомнени.

И тази година абитуриенти използваха трактор и ретро коли, за да пристигнат на бала, а някои бяха придружени от цяло мотошествие. На паркинга на хотел „България“ не липсваха и коли за над половин милион лева.

Един от изпращачите на абитуриенти се открои с изящество, но и с доста крехък костюм – розова панделка. Куче от породата немски шприц бе наред с роднините на абитуриент и привлече погледите както на останалите на площада, така и на десетките фотографи наоколо. Не липсваха и други кучета с папийонки и панделки.

12 „б“ клас от СУ „Св. Климент Охридски“ закова вниманието на хилядите, събрали се на площад „Свобода“, с „Варненски танц“, който изтанцуваха с рокли и костюми под зоркия поглед на техния класен ръководител и учител по хореография Светлин Куцаров. Бяха обсипани с аплодисменти, а нашата камера запечата това във видео.

Добрич отново доказа, че знае как да се забавлява. Екипът на Про Нюз Добрич желае попътен вятър в живота на младежите, да следват пътя на знанието и никога да не забравят своя роден град Добрич. На добър час!

 

c