Вторник, 24 юни 2025

24.06.2025

Последвайте ни

Младежите от "Чудната градина" Добрич станаха специални гости на Hell's Kitchen 7

Във вълнуващияключов епизод на седмия сезон на Hell's Kitchen България, младежите от социалното предприятие с идеална цел "Чудната градина" от Добрич имаха честта да бъдат специални гости в Кухнята на Ада. Те се присъединиха към българския скиор Алберт Попов, за да станат свидетели на епичния сблъсък между Тоби, Ивайло и Мартин, които излязоха в битка за място на големия финал.

Историята на младежите от добричката "Чудна градина" и тяхната връзка с кулинарното шоу има своето специално начало. През последната година те работят по проект "Яж, моли се и обичай", в рамките на който се учили да готвят под ръководството на шеф Димитър Димитров. По време на една от готварските сесии в неговата кухня, шеф Димитров се свързал по телефона с колегата си шеф Манчев, което впечатлило младежите. След разговора обаче те споделили, че всъщност предпочитат шеф Ангелов.

"Самата истина, те са най-верните и постоянни фенове на Hell's Kitchen. Следят всеки сезон, познават всеки участник, знаят всяка реплика на шеф Ангелов", разкри по-рано Мария Методиева, председател на сдружение "Свети Николай Чудотворец".

По-късно шеф Димитров изненадал организацията с възможността да доведе шеф Ангелов в градината. Посещението било запазено в тайна от младежите и предизвикало истински емоционален взрив: "Викове, писъци, сълзи и сополи, емоции, селфита. А шеф Ангелов беше тооолкова непосредствен, усмихнат, положителен, емпатичен и с невероятно чувство за хумор", сподели миналата година Методиева.

Още тогава тя загатна за бъдещи планове, които останаха тайна до финалния епизод на Hell's Kitchen 7. В решаващата вечер Тоби, Мартин и Ивайло направиха всичко възможно, за да впечатлят специалните гости от Добрич и да ги изпратят вкъщи с усмивка и задоволен апетит.

Участието на младежите от "Чудната градина" Добрич като VIP гости в престижното кулинарно шоу е признание за тяхната специална връзка с предаването и затвърждава посланието, че кулинарното изкуство е достъпно за всички и може да обединява хора от различни сфери и с различни възможности.

c