Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Млад футболист от Добрич е повикан за проекто националния отбор на България – Зона Варна

След серия от успехи: Веселин Георгиев - нападател на ФК Приказките набор 2009г. е повикан за 4-ти път за проекто националния отбор на България – Зона Варна

След добри резултати, които е оставил на предните си повиквателни, младият футболист Веселин Георгиев от ФК “Приказките” бе повикан за 4-ти път за проекто националния отбор на България – Зона Варна.

От 18 до 21 май 2023 година Веселин участва на Турнир на талантите, на който се срещнаха проект-националните отбори от всяка зона в страната. Младежът от набор 2009 се е представи изключително добре като отбеляза две много красиви попадения и се отличи с бързината и отиграванията си, съобщи за Про Нюз Добрич Станимир Андонов, член на треньорския състав на ФК “Приказките”, гр. Добрич.

С доброто си представяне 14-годишния Веселин Георгиев е предизвикал огромен интерес, като за два дни треньорът Станимир Андонов и родителите са получили обаждания от 5 отбора и много сериозен футболен агент, който желае да го представлява. 

От ФК “Приказките”, гр. Добрич изразяват гордостта си с представянето на техния състезател и посочват, че това олицетворява добрата работата на треньора и клуба.

c