Събота, 06 юли 2024

06.07.2024

Последвайте ни

Емоционално писмо на феновете на „Добруджа“: Не приемаме оставката на Петров!

„Ние, феновете, не приемаме оставката на Светослав Петров! Сигурни сме, че и ръководството няма да я приеме“, написаха футболните фенове в профила на отбора във фейсбук.

Главният мениджър и старши треньор на ФК „Добруджа“ Светослав Петров е уведомил УС на клуба, че подава оставка вчера, веднага след загубата на „Добруджа“ с 0:1 в предварителния кръг за Купата на България от третодивизионния Оборище /Панагюрище/.

„Няма как някой трезвомислещ и обичащ „Добруджа“ да приеме оставката му и да остане сляп за последната година. Няма как с лека ръка да захвърлим категоричното завръщане на отбора в професионалния футбол, въпреки тежкото финансово състояние. Няма как да захвърлим с лека ръка и факта, че Светослав Петров направи така, че фенове, ръководство, треньори, кмет и Община да гледат в една посока. Няма как да се загърби това, което прави за футболистите Светослав Петров, за да получат те необходимото спокойствие и да се отдадат на играта.

УС на ФК „Добруджа“ ще разгледа оставката на Светослав Петров на заседание днес

Няма как да забравим как отбора се бореше в трите си домакински мача през този сезон.

Няма да е лесно, но няма и да допуснем Светослав Петров да си замине, точно когато има някакво развитие в този клуб.

Изразяваме своята пълна подкрепа към него и сме убедени, че резултатите ще дойдат.

А тези от футболистите, които още не са осъзнали къде са дошли, може да го направят час по-скоро и да покажат уважение, благодарност, сърце, желание и борба. Такива, каквито смятаме, че заслужава треньорското ръководство начело със Светослав Петров, феновете, както и марката Добруджа!“, се казва в поста.

Управителният съвет на клуба ще заседава днес и ще вземе решение по подадената от треньора оставка.

c