Четвъртък, 05 септември 2024

05.09.2024

Последвайте ни

Бриж ваканция организира "Албена бридж клуб" в Приморско

В хотел "Магнолиите" на ваканционно селище "Приморско клуб", собственост на "Албена"АД, се провежда традиционната бридж ваканция, която има вече своето седемнадесето издание. Спортния форум събира в края на лятото най-добрите български бриджьори, а тази година участва и националният отбор на Полша. 
Вече завършиха подгряващите два двойкови турнира. Първият от тях бе спечелен от Пламен Христов /Варна/ и Георги Ралев /Бургас/, следвани от полските майстори Войчех Стрземски и Анджей Дуджик, трети са Георги Георгиев /София/ и Иво Велков /Кюстендил/.
Във втория двойков турнир отново Пламен Христов и Георги Ралев показаха високата си класа и заеха първото място, втори са българските национали Владимир Михов и Николай Кермедчиев /София/, а трети - Лъчо Пейчев /София/ и Борислав Кръстев /Кюстендил/.
Днес и утре от 16.00 часа са двете сесии на главния двойков турнир, а в събота и неделя от 10.00 часа е отборният турнир, в който ще се срещнат най-силните отбори на България. 
Организаторите на бридж ваканцията от "Албена Бридж Клуб " са осигурили безплатен вход за всички зрители и канят любителите на най-интелектуалния спорт от Южното Черноморие да се насладят на много майсторски изяви. 
c