Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Бридж фестивалът "Добрич" по изключение ще се проведе край Каварна

Международният бридж фестивал "Добрич", който се провежда ежегодно, ще има тази година своето 38-о поредно издание и ще събере отново едни от най-добрите бриджьори на България и Румъния. Турнирът ще се проведе в края на тази седмица от 29 септември до 1 октомври. В програмата са включени открит двойков турнир, започващ веднага след откриването от 19.00 часа на 29 септември, и двудневен отборен турнир, като мачовете започват от 10.00 часа на 30 септември и 1 октомври.

Фестивалът се провежда в чест на празника на град Добрич 25 септември и благодарение на съдействието на Община град Добрич и фирмите "Пътно строителство" и "Пътнически превози“.

Поради ремонта на хотел "България" в Добрич - традиционното място за провеждане на бридж празника на града, тази година той ще се състои в ресторант "Шатра" във ваканционно селище Иканталъка.

Организаторите от спортен клуб "Дама купа" са осигурили безплатен вход за всички зрители и канят бридж общността на областта и от цялата страна да се насладят на изявите на едни от най добрите бридж майстори.

c