Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

32 медала, от които 8 златни, завоюва Карате клуб "Самурай" от Добрич на държавното

Държавното първенство по Карате за 2023г. се проведе на 22-23 април в град Велико Търново. Състезателите от Карате клуб "Самурай" - гр. Добрич отново показаха силен дух и спортно майсторство по време на всяка една среща.

Успяхме да спечелим 8 златни, 6 сребърни и 18 бронзови медала като така заехме третото място в генералното класиране, съобщават от клуба.

Златните медалисти са Давид Николов в две дисциплини - ката и кумите, Дея Иванова - кумите, Цветелина Иванова - ката, отборно ката девойки 2011-2009 г. в състав : Цветелина Иванова, Дея Иванова и Кристияна Панайотова, Пеньо Пенев - ата, Отборно ката жени в състав: Василена Кулева, Йоана Кулева и Таня Дичева, и Отборно ката мъже в състав Пеньо Пенев, Иван Кръстев и Тулчан Мехмед.

Това е едно от най-силните държавни първенства на Карате клуб "Самурай" на държавното до момента с 37 клуба и над 870 участия. Треньорският състав е горд и удовлетворен от играта на всяко едно от децата. Продължаваме да работим целеустремено с хъс , желание и мотивация за още по-големи бъдещи успехи, посочват от тренировъчния екип на клуба.

c