Водещи новини Общество

Призив на майката на отвлеченото момиче от Добрич: Родители, пазете децата си!

Искам да се върне смъртното наказание, за да си получи този изверг заслуженото, след като е докосвал малки деца, които са толкова чисти, които нямат вина за нищо, заявява Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което мъж отвлече от центъра на Добрич и блудства с  него.

„Благодаря на всички, които ме подкрепят! От това, което се пише, разбирам, че много хора са подкрепили и смъртните присъди. Вярвам, че рано или късно ще има възмездие за това, което се случи с моето детенце“, това каза Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което 40-годишен отвлече и блудства с него.

Жената ни потърси, за да направи изявление, с което да опровергае някои твърдения, които се разпространяват, както и да отправи апел към всички родители.

Ето какво подели майката:

Скоро ще отварям собствен бизнес и в това, което се твърди, че децата ми са просили, няма нищо вярно. Децата ми имат ядене, имат си баща, както и майка. И двамата работим, и двамата ги издържаме. По-нататък ще съобщя с какво ще се занимава фирмата ми, но със сигурност и занапред тези деца ще бъдат подсигурени. А, който разпространява неверни данни и дава лъжлива информация пред хората, рано или късно ще си понесе последствията. Моите деца никога не са просили, нито левче, нито два. Те винаги са имали в себе си пари. Никога не са били лишавани от нищо.

Децата ми са живи и здрави, но искам този изверг рано или късно Господ да го накаже и да гори в ада. Да си получи най-тежката мярка. Тази присъда му е много малка. Защото има присъди, при които, при добро поведение ги пускат. И този може да направи същото и с други дечица. Хора, отворете си очите и ушите, че педофилите се разхождат. Пазете децата си от психопати! Защото никой не може да ни гарантира сигурността. Дори нашето правосъдие не може да ни гарантира сигурността. Защото при добро поведение, ги пускат на свобода. И след като те ги пускат на свобода, те правят същите извергски неща.

Много ви моля, обърнете внимание! Тези сълзи могат да бъдат не само мои, може да бъдат и на още много хора. Защото този човек сигурно не го прави за първи път, кой знае колко пъти още е посягал на малки деца. И това или е било замълчавано, или е било прекратявано. Защото имам информация, която в момента нямам как да кажа цялата, но този човек е познат на много хора. Защото не един път се е извършвано такова деяние спрямо такива малки дечица. Много ви моля, бъдете по-предпазливи, както и аз ще бъда занапред. От такива хора нашите дечица трябва да ги опазим, защото те имат психични отклонения. Може бащата да е посегнал навремето на този човек, може и братът да е посегнал, и той да се е превърнал в педофил. Много моля всички родители да бъдем по-предпазливи и от тук нататък дечицата ни да бъдат плътно до нас. Така ще направя и аз в този случай. Много ме боли душата и сърцето, че той е докоснал детето ми. Но, рано или късно, ще се срещнем очи в очи. Ако не сега, някога.

Благодаря на всички, които ме подкрепят! Защото моите дечица никога не са излизали без надзор, както е казано и както е писано. Винаги децата ми са били с надзор. Това, което е станало, показва, че те са били следени. То не е от сега. Не е станало за един ден. Следени са от доста време. Благодаря много за това, че много хора са против тези изверги, за това, че искат да се върнат смъртните присъди! Аз също искам да се върне смъртната присъда, за да получи този изверг обесване или разстрелване, защото е докосвал малки деца, които са чисти, които нямат вина за нищо. Нека всички да си отворят очите и ушите и никога техните деца да не страдат! Никога. Това, което аз преживявам и съм преживяла, никога да не се случва на вашите дечица. Моето детенце е пищяло за помощ, но къде е била тази помощ? Затова ние родителите трябва да пазим децата си, по един или друг начин. Не само да разчитаме на нашия закон. Защото законът 50% ще ни опази, но останалите 50% не може да гарантира нашата сигурност – на нас и на нашите деца. В случая ние сами трябва да вземем мерките да пазим дечицата си. Защото нищо не е по-важно от нашите малки, невинни рожби.

Благодаря на всички!

Бъдете живи и здрави и пазете децата си!   

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.