Водещи новини Общество

Миг по-рано три деца играели там, където самоубиец падна и уби пенсионер в Добрич  

Американецът-самоубиец съборил и съпругата на възрастния мъж, тя е с наранявания на гърба

73-годишният Марин отивал със съпругата си към беседката пред блока, където всяка вечер излизали на прохлада, когато самоубиец се стовари върху него. Само минута преди това на същото място играели три дечица от блока, разказа за Про Нюз Добрич една от съседките, пред чиито очи се разиграла трагедията.

„Огромна трагедия. Само минута по-рано децата бяха на същото място, играеха с кучето на съсед, сподели жената, баба на едно от децата.

Двете съседки били на беседката, когато видели, че Марин и съпругата му излизат от входа и отиват към тях. Той вървял по-бавно, тъй като преди време прекарал инсулт. Тогава изведнъж американецът паднал върху възрастния мъж. „Бате Марин лежеше. Беше жив, мърдаше очи, опитваше се нещо да каже“, разказва жената, която не може да се отърси от трагедията, на която е станала свидетел.  

Както Про Нюз Добрич вече съобщи, 73-годишният мъж по-късно починал в болницата, а три часа след инцидента издъхнал и 34-годишният американец, който се хвърли от седмия етаж на блок 55 по бул. „Русия“.

Съседи откарали съпругата на Марин в Спешно отделение, тъй като самоубиецът повлякъл и нея. Жената е с наранен гръб, но се разминала със синини.

Възрастният мъж работил като шофьор преди да се пенсионира, а съпругата му била в отделението за новородени в болницата. „Беше много добър човек, невероятно семейство“, споделят съседите. Имат две дъщери, които живеят в чужбина. Само преди  дни те се върнали у нас и отишли на море. Там ги заварила вестта за нелепата смърт на баща им.

Съседите не познават американеца, който скочи от 7 етаж на блока. Само съпругата на брат му. В блока преди време живеела майка й. Тя и сестра й от дълги години живеели в чужбина. Преди време майка им отишла при тях. Неотдавна починала. Сега сестрите и семейството на едната дошли, за да погребат урната й.   

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.