Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Божидар Димитров оглави Движението на ветераните в БСП в Добрич

Възстановена е дейността на Движението на ветераните в БСП в Добрич и е избрано ново ръководство, съобщи председателят на партийната организация Боян Саркизов. Той подчерта, че една от целите на БСП е стабилизиране на партийните организации и на паралелните структури като Младежкото обединение, Движението на жените социалистки и Движението на ветераните.
През последните две години Движението на ветераните в БСП, което изгуби предишния си председател Райно Митев, не осъществяваше дейност поради ограниченията на пандемията.

На проведеното заседание за негов председател е избран Божидар Димитров, общински съветник в ОбС. Присъствали са 35 социалисти, партийни кадри, които успешно са ръководили предприятия в миналото.

„Целта е те да помагат на общинската партийна организация, тъй като притежават богат житейски, управленски и партиен опит“, сподели Боян Саркизов.

Младежката организация на БСП в Добрич е стабилизирана и има нов председател – Десислава Трифонова, общински съветник в ОбС Добрич. Ново ръководство от две години има и организацията на Жените социалистки, начело с Божана Баева.

Работим за стабилизиране на партийните организации и на паралелните структури, за да можем успешно да се представим на идните местни избори през 2023 г.,  добави Боян Саркизов.

c