Водещи новини Общество

Учителка на абитуриенти в Добрич смая с визията си на бала им

Учителката Миглена Георгиева – класен ръководител на 12 б клас, професия Танцьор, в Училището по изкуства СУ „Свети Климент Охридски” в Добрич, смая с визията си на бала на учениците си. Тя изпраща абитуриенти за първи път. С невероятните си тоалет, фигура, прическа, грим педагожката по нищо не се различаваше от възпитаниците си. Присъстващите на изпращането на зрелостниците към празничната им вечеря не разбраха, че всъщност това е класната им.

Георгиева, която е и ръководител на Спортен клуб „NNS Crew”, бе облечена в стилна бонбонено розова рокля. За Про Нюз Добрич разкри, че я е поръчала от чужбина чрез интернет специално за абитуриентския бал на класа си. Розовото бижу е реплика на роклята на световна звезда от шоу бизнеса. Специално учителката е посетила и съответни професионалисти в Добрич, които са се погрижили за прическата и грима й. 

Попитахме я защо е решила на бала на учениците си да е една от тях. Миглена Георгиева отговори: „В последните две години те ми станаха освен ученици и приятели. Не бяхме свързани само с училището, но и извън него, за което много се радвам. Относно тоалета те ми казаха, че искат да съм това, което съм. Да не се опитвам да променям визията си. Искаха да не се различавам като класна, да не съм със строга визия. Дори и на фотосеията избраха с какво да съм облечена”.

Почувствах се абитуриентка и съм благодарна на класа си, сподели педагожката. По думите й се е върнала отново назад в годините, като че ли току-що е завършила.

Миглена Георгиева е възпитаничка на Природоматематическа гимназия „Иван Вазов” в Добрич. Споделя, че на бала си доста се е различавала от другите абитуриенти. Косата й е била направена по много интересен начин. Тя я скъсила малко преди завършването си. И на бала никой не очаквал да е с коса до кръста. Светло синята й рокля, реплика на популярна ар ен би изпълнителка, била ушита от майка й. Тогава нейна снимка от бала е публикувана в местен вестник.

Учителката разказа, че 12 б клас е първият, който завършва с професия Танцьор. Освен матура по български език и литература дванадасетокласниците държат и изпит по хореография, която е с практическа и теоретична част. Теорията вече е минала, предстои практическата част. Паралелката завършват 17 зрелостници. Двама от тях със сигурност продължават с хореография и вече са приети в университети, други също ще кандидатстват.

„12 б клас за мен е най-добрият клас. Най-истинският. Те показаха на мен същността си – не само като ученици, но и като хора”, сподели Миглена Георгиева. Тя им пожелава да вярват повече в себе си. Да успеят да намерят онова нещо, в  което са най-добри. И да настояват да постигат високи резултати когато се захванат с това, което открият, че им принадлежи.

Related Posts

 1. Емилия says:

  Нещо не е ок педагог да се прави на поп фолк звезда ,макар и да е на бал.

  • Хаджимихайлов says:

   Вашият мироглед е доста тесен за да коментирате 🙂 Нищо й няма , но на вас ви има. Завистта ще ви изяде 🙂
   Меги, направила си това, което си искала и това те прави свободна 🙂

 2. Хаджипопфолкова says:

  Тука има доста неуместни неща. Тази класна явно е тежка комплексарка, неосъзнала че това е празника на децата и ще е хубаво тя да е на по-заден план на снимките, не най-отпред. Липсата на усмивка и позьорщината ѝ са меко казано смущаващи.

 3. Коко says:

  Има вече нещо изкривено в нашата действителност. Сега остава по примера на Макарончо някой младеж да си я вземе за булка. Но докато жената на Макарончо излъчва френски фитнес, тая тук… хм, не искам да го казвам.

  • Рони says:

   Така е! Защо да се чудим на учениците при такива примери за подражание.

 4. Бухала says:

  Че тя момата е доста по-хубава от останалите дечурлига…
  Евала на такива жени.Не знам на колко години е,но е невероятно красива и стилна.

 5. Българин says:

  Сексапил красива Жена Българка зависливите да се пукнат от яд и да хейтят Браво

  • Милен says:

   Стига с това “българин”! Не всички българи са толкова прости,поне десетина от тях не са .

 6. Съгласна съм с господата Бухала и Хаджимихайлов! Госпожата е много добре облечена, след като самите деца са искали тя да си бъде такава каквато е… Защо да не го направи. Аз съм млад преподавател,а младите преподаватели никога ну харесват, първо млади сме, а вече старите са на доизживяване. За децата ние не трябва да сме само учители, а и приятели. Много от възрастните трябва да се махат като се пенсионират и да направят път на по- младите от тях. Вече всичко в образователната система е различно… Ще кажат някои хора ама Вие вземате големи заплати… Аз като млад преподавател взимам точно към 900 лева. Имам две деца и е много трудно. По новия закон родителите могат да оставят или да поискат да се махне даден учител, ако не го направят те у младият преподавател не им е угоден, първо си намират причина за дисциплинарно наказание, а след това и уволнение и повече младият човек никъде не може да започне работа по професията, само дето родителите са му давали пари, за да завърши висше образование. ЗАтова и по възрастните преподаватели са толкова много, но те вече са изхабени. Няма да има млади преподаватели, защото се гонят….

  • Потрес says:

   Г-жо Учител,
   Сменете си професията, защото ме заболя главата да чета вашето словоблудство. Нито граматика, нито стил, нищо не се разбира. Вероятно и вие не разбирате какво искате да кажете.

  • Бабето says:

   Вие отсега сте на доизживяване,нищо,че по възраст сте млади.Жал ми е за вас!

  • Явно има причина да гонят някои млади учители. От грамотността и яснотата на коментара Ви, разбирам защо не са били много доволни родителите и директора. Аз съм млад учител, голяма част от колегите ми също са на възраст до 30 години и никой не ни гони от никъде. Работя в страхотен млад екип с 2-3 по-възрастни за да черпим опит от тях. Всички сме много доволни.

 7. Някой says:

  И какво трябва да направим сега, смаяла била, кого е смаяла, пубертетите. А и защо като е учителка да не изглежда така. Много важна новина!

 8. Самуил Осман says:

  Всичко хубаво… Красива жена, но наклепаното и с грим лице ми идва доста в повече.

 9. Краси says:

  Изключително неуместно е да се облече по този начин. Все едно да отидеш на нечия сватба в бяла рокля. А гримът и прическата й са като на порно звезда. Изобщо, този наситен розов цвят е потресаващ избор. Иначе е с хубаво лице и фигура. Можеше да изглежда зашеметяващо и стилно.

 10. Абитуриентка says:

  Страхотна е…
  Прекрасна е, но е объркала формата…
  Това е празник на абитуриентите и визията й е много неуместна, защото центъра на вниманието са УЧЕНИЦИТЕ!
  Толкова ли е трудно да го разберете и оцените…..
  Педагог не постъпва така,но това вече в въпрос на принципи…
  📚📚📚📚📚📚📚📚
  На вечеринка или дискотека с класа, може да се покаже така,но не и на абитуриентския бал…
  Това е моето мнение…

  • Според мен Гергана Димитрова класна на 12а клас от същото училище в което работи и г-жа Георгиева.Гергана Димитрова се е облякла по добре и не е толкова шекерено тя и нейните ученици са най добрия клас. Те са помагали и на по малките класове. Това го знам защото ги познавам. А при това в този сайт ако напишете Гергана Димитрова ще я видите и ще ведите нейните успехи . Гергана Димитрова Добрева ще се запомни като педагог и хореограф в цялата държава.

 11. Бай Гочо says:

  Леле колко злоба и завист е излята в коментарите… Такива нещо само в България има

 12. Учител по религия says:

  Преподавателите не трябва да имат лични интимни отношения със своите ученици! Това противоречи на етикета в педагогиката.
  И тази учителка така се е облякла еротично, за да привлича мъжкото око. Според правилата на педагогиката учителите трябва да се обличат по-скромно, с обикновени нормални дрехи, а тази се е облякла твърде предизвикателно.

  Щом казва, че учениците от 12 б клас са и били приятели извън класно време, то къде ще е това, може би в някоя дискотека или заведение… и е съмнително какво ще е правила с учениците.

  Дано да не се стигало до близки интимни отношения, защото това е провал на педагогиката!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.